Müge Anlı Canlı Yayında Fenalık Geçirdi! Yasak Aşk Sözleri Müge Anlı'yı Bambaşka Birisi Yaptı..

Müge Anlı Canlı Yayında Fenalık Geçirdi! Yasak Aşk Sözleri Müge Anlı'yı Bambaşka Birisi Yaptı..

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hiç beklenmedik olaylar gündeme geldi. Öyle ki Müge Anlı artık sinirlerine hakim olamadı ve canlı yayında bağırdı. Çünkü hayatını kaybeden adamın eşi yasak aşk yaşıyordu. Bununla da kalmayıp şok sözler edince Müge Anlı adeta çıldırdı.

Müge Anlı, yasak aşk itirafının yanı sıra program esnasında edilen sözleri duyunca sinir krizi geçirdi. Öyle ki öldürülen adamın eşine söylemediğini bırakmadı. 27 yaşındaki Muhammed Burhan'ın ölümünden sonra sevgilisi Selami ile birliktelik yaşadığı ortaya çıkmıştı. Sonra ise bu gelişmeyle birlikte yaşanılanlar gözler önüne serildi. Müge Anlı, Fatma'nın ileri geri konuşmasından sonra açtı ağzını yumdu gözünü.

Müge Anlı Sonunda Patladı!

Müge Anlı, Fatma'nın başkaları hakkında çeşitli iddialara yer vermesiyle birlikte iyice sinirlendi. Yaptığı açıklamada "Sen ne kadar terbiyesiz bir kadınsın. Karındaki çocuğa benim kocamın demişsin. Hepimiz hamile kalıyoruz. Çıkıp hepimiz için böyle şeyler söyle. Edep haya var. Söyleyemezsin bunu bir kadın hakkında. Neden bunu söyledin. Kendin başka adamla berabersin. Kendi çocuğuna biz utancımızdan çocukla ilgili bir şey söylemiyoruz da sen niye bu kadının çocuğunu ağzına alıyorsun. İlla ki beni çıldırtmak mı istiyorsun. Eben dedi kayınvaliden dedi diyorsun sanki onlar Muhammed ile Fatma'yı görmüş gibi yapıyorsun. Müsaade etmem! Laf kalabalığına müsaade etmem. Sizin mideniz bulanmıyor mu? Yerlerdeyiz resmen. Hala sevgiline mesaj atacaksın." ifadelerine yer verdi.

Muhammed Burhan'ın Katili Bulundu mu?

Muhammed Burhan'ı kimin öldürdüğü ve olayın nasıl gerçekleştiği hala araştırılıyor. Kesin bir ipucu elde edilemediği için çeşitli araştırmalar devam etmekte.