Müge Anlı Canlı Yayında 10'u Dakikada Sinir Krizi Geçirdi! Müge Anlı İle Tatlı Set'te İnanılmaz Olay

Müge Anlı Canlı Yayında 10'u Dakikada Sinir Krizi Geçirdi! Müge Anlı İle Tatlı Set'te İnanılmaz Olay

Lütfiye Gündüz'ün kayıp ihbarından sonra eşi ve kadının sevgilisi olduğu iddia edilen kişiden şok açıklamalar geldi. Müge Anlı ise bunları duyunca büyük tepki gösterdi. ATV'de sunuculuk yapan Müge Anlı, oldukça zor anlar yaşadı.

Kimsenin tahmin edemeyeceği bir iddianın ortaya atılması ile gündem aniden değişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dikkat çeken anlar yaşandı. Lütfiye Gündüz'ün kaybolması ile ilgili eşinin "sevgilisi vardı" demesi izleyicileri şaşırttı. Daha sonra Duran Bey'in bu iddiası karşısında Nurullah Bey canlı yayına bağlandı ve iddiaları reddetti. Sevgili olmadıklarını ve kardeş gibi olduklarını savundu. Ancak program esnasında öyle bir iddia ortada dolaştı ki kimse ne diyeceğini bilemedi. Müge Anlı bile yaşananlara dayanamayarak tepki gösterdi.

Kadın Pazarlığı mı Yapıldı?

Lütfiye Gündüz için fuhuş skandalı ortaya çıkınca eşi Duran Bey'den itiraf niteliğinde bir açıklama geldi. Kendisi, engel olamadıklarını söyledi. Bu sözü duyan Nurullah Bey ise bir anda öfkelendi. Nasıl bir koca olduğunu sorarak tepkisini belli etti. Programda gergin anlar meydana gelirken, Müge Anlı'nın ise hareketleri dikkat çekti.

Müge Anlı Ne Diyeceğini Bilemedi

ATV programında sunucu olan Müge Anlı'nın ise eliyle midesini tuttuğu ve bu olayları kaldıramadığı görüldü. Ünlü isim, kayıp iddiasının altından hiç beklenmedik bir olayın gün yüzüne doğması karşısında izleyicileri de şaşırttı. Lütfiye Gündüz'ün nereye kaybolduğu hakkında daha fazla bilgi edilecek mi göreceğiz.