Müge Anlı Bir Aileyi Daha Buluşturdu! İzleyiciler Bu Habere Çok Sevindi!

Müge Anlı Bir Aileyi Daha Buluşturdu! İzleyiciler Bu Habere Çok Sevindi!

ATV'de program sunan Müge Anlı, 36 yıldır bebeklerine kavuşamayan bir aileye müjdeyi verdi. DNA sonucunu açıkladı ve bu gelişme sonrasında çeşitli detaylar yanıt buldu. Buna göre tam olarak neler biliyoruz? İşte merak edilenler ve dahası ortaya çıkacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki son durum gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar başta olmak üzere bilinmeyenler yer verildi. Peki  ya buna göre Müge Anlı'da neler yaşandı? Ünlü sunucu, 36 yıldır birbirini görmeyen aile ve kızını kavuşturdu. Açıklanan DNA sonucunu tüm Türkiye canlı yayında öğrendi.

DNA Sonucu Açıklandı!

Müge Anlı, açıklamasında "Evet, yapılan DNA incelemesinde Perize Allak ile Abdülhamit Akboğa adlı kişilerin Gülsen Damgacıoğlu adlı çocuğun yüzde 99.99 biyolojik ebeveyinleri olduğu ortaya çıkmıştır. 36 yıl sonra kaybettiği bebeğine kavuştu" ifadesine yer vererek aile ile çocuklarını yıllar sonra bir araya getirdi. Kaybolan bebeklerine 36 yıl sonra ulaşmaları dikkat çekti.

Müge Anlı Tebrik Edildi

Öte yandan Müge Anlı'nın bu başarısı dikkat çekti ve ünlü sunucu tebrik edildi. Dolayısıyla sosyal medyada yine gündem haline geldi. Başarılı sunucu, çözdüğü başarılı vaka sayılarına bir yenisini daha eklemeyi başardı. Öte yandan güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi.