Müge Anlı Beklenen Haberi Verdi! İzleyiciler Artık Muradına Erebilir!

Müge Anlı Beklenen Haberi Verdi! İzleyiciler Artık Muradına Erebilir!

Müge Anlı, yeni sezon için harekete geçti. Ünlü isim program sunuculuğuna ne zaman başlayacak? Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. ATV'deki programı için sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yapmayı tercih etti.

Müge Anlı, evlilik kararı aldıktan sonra gündeme daha sık gelmeye başladı. Öyle ki yıllardır yalnızlığı ile konuşulan ünlü isim, artık evli bir sunucu olarak hafızalarda yerini alacak. Kendisinin özel hayatını paylaşmadığı yıllar aklımıza gelince de biraz şaşkınlık hissediyoruz. Peki ya ünlü isim ATV'deki programının yeni sezonuna ne zaman başlayacak? Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri sizlerle yanıtlıyoruz.

Yeni Sezon Ne Zaman?

Müge Anlı, yaptığı sosyal medya açıklaması ile yeni sezona dair bilgi verdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ortaya çıktı. Programın 29 Ağustos 2022 tarihinden itibaren ekranlarda olacağı vurgulanıyor. Sosyal medyadan duyurmasıyla birlikte izleyiciler rahat bir nefes aldı. Çünkü Eylül ve Ekim ayına sarkabileceğinden endişe ediliyordu.

Evli Halde Program Sunacak!

Bunca yıllık Müge Anlı programlarında bir ilk yaşanacak. Müge Anlı, evli halde iken program sunacak ve kendisinin uzun zamandır bekar olması nedeniyle büyük şaşkınlık meydana geliyor. Yakın zamanda sunucunun evlendikten sonra kilo alıp almadığı gibi önemli detayları da canlı yayında öğrenebileceğiz.