Müge Anlı Açıkladı: 3 Yaşındaki Müslüme Bebeğin Katili Bulundu!

Müge Anlı Açıkladı: 3 Yaşındaki Müslüme Bebeğin Katili Bulundu!

Müge Anlı'nın programına damgasını vuran kayıp Müslüme'nin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Bir süredir kayıp olan 3 yaşındaki çocuğun ölümüne kim neden oldu? Merakla beklenen gelişmeler ve cinayetteki payı olan kişiler araştırılıyor. Ailenin ifadesi ise şok etti. Müge Anlı'da son yaşanan olayları açıklıyoruz.

Mersin'de meydana gelen olayda yaklaşık 10 gündür Müslüme'nin nerede olduğu araştırılıyordu. Ortaya çıkan gerçek ailesini şok etti. Müslüme'nin cansız bedenine ulaşıldı. Peki henüz 3 yaşına basan çocuğun ölümüne kim neden oldu? Ailesi cinayetin kimi işlediğine yönelik tam anlamıyla tahminde bulunamadı. Sır perdesi gibi aralanan cinayete dair detayları paylaşacağız. Müslüme'nin ölümünde payı olan kişiler araştırılıyor.

Henüz 3 Yaşındaydı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te duyulan Müslüme, bir süredir kayıptır. Kendisinin öldüğü anlaşılınca kaç gün önce öldüğü tespit edilmeye çalışılıyor. Gerekli çalışmaların ardından sonuçlar paylaşılacak. ATV programında yaşanan bu gelişmeler büyük dikkat çekti. Seyirciler, cinayeti yapanın kim olduğunu merak etti. Bir an önce katilin veya katillerin bulunması bekleniyor.

Ailesi İsyan Etti

Öte yandan ailesinin Müslüme'nin kaybolmasından bu yana feryat figan ettiği biliniyor. Cansız bedenine ulaşılan genç kızın ölümü herkesi etkiledi. Ailesi canlı yayında zor anlar yaşadı. Müge Anlı da duygularına hakim olmakta güçlük çekti. ATV'deki programda başka ne gibi detaylar yaşanacak ve bizlerle paylaşılacak göreceğiz.