Müge Anlı Acı Haberi Canlı Yayında Açıkladı: Rahmi Özkan Artık ATV'de Olmayacak..

Müge Anlı Acı Haberi Canlı Yayında Açıkladı: Rahmi Özkan Artık ATV'de Olmayacak..

Müge Anlı'nın programında yaşanan bir gelişme herkesi şaşırttı. Rahmi Özkan'ın bir süre programda olmayacağı açıklandı. Peki ayrılığın nedeni neydi? Müge Anlı'nın yaptığı açıklamada Rahmi Özkan'ın acı kaybının olduğu öğrenildi. Ailesinden birini kaybeden ünlü avukat, bir süre programda gözükmeyecek.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damgasını vuran avukat Rahmi Özkan, bir süre ekranlarda gözükmeyecek. Programın olmazsa olmaz isimleri arasında gösterilen ünlü ismin neden ayrıldığı merak ediliyor. Ancak bu ayrılığın geçici süre ile sınırlı kalacağını belirtelim. Çünkü bizzat Müge Anlı açıkladı.

Rahmi Özkan Ablasını Kaybetti

Ünlü avukat Rahmi Özkan'ın ablası Melahat Güney hayatını kaybetti. Acı haberin ardından ablasının yasını tutmaya başlayan avukatın programa da katılamayacağı öğrenildi. Çeşitli cenaze işlemleri ve beraberinde yasla birlikte ekranlarda bir süre gözükmemesi en doğru karar olacaktır. Kendisine pek çok kişiden destek mesajı geldi. Özellikle de programdaki takipçileri ve seyircileri sonsuz desteğini belirtti. Başsağlığı mesajlarının fazla olduğu belirtiliyor.

Canlı Yayında Açıklandı

Müge Anlı, bu haberi canlı yayında bizzat verdi. Sosyal medyadan vermek yerine seyircilerin tümüne seslenmek isteyen ünlü isim, avukatla ilgili gerçeği açıkladı. Böylelikle merak edilen ve dikkatleri üzerine çeken avukatın nerede olduğu öğrenildi. ATV'deki programa en kısa sürede devam etmesi bekleniyor. Olaylarla ilgili yorumları daima ilgiyle takip edilmekteydi.