Esra Erol Müge Anlı'nın Avukatı Rahmi Özkan ile Anlaştı! Müge Anlı Gözyaşlarına Boğuldu

Esra Erol Müge Anlı'nın Avukatı Rahmi Özkan ile Anlaştı! Müge Anlı Gözyaşlarına Boğuldu

Esra Erol'a katılacak avukat Rahmi Özkan mı olacak? Müge Anlı'da çalışan Rahmi Özkan, artık Esra Erol ile anlaşabilir. Peki Hülya Kuran görevinden ayrılacak mı? ATV programlarında yaşanan transfer skandalı gündeme bomba gibi düştü. İşte Müge Anlı'nın konuyla ilgili düşüncesi...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damgasını vuran ünlü avukat Rahmi Özkan, artık farklı bir programda daha gözükecek. Esra Erol'un ATV'deki programında önemli bir ayrılık yaşanacak. Hülya Kuran'ın ekranlara veda edeceği konuşuluyor. Yıllardır hem dost hem de iş arkadaşı olan ikilinin arası bozuldu. Peki şimdi neler olacak?

Rahmi Özkan mı Geliyor?

Avukat Rahmi Özkan, Müge Anlı ile beraber hareket etmekteydi. Bu nedenle pek çok kişi onun programdan ayrılacağını düşünmüyor. Ancak Esra Erol'a katılması beklenmekte. İki programda aynı anda çıkma gibi bir ihtimali olabilir. Bu konuda iki program sunucusunun anlaşması mümkün mü? Rahmi Özkan'ın ne düşüneceği de fazlasıyla önemli.

Müge Anlı Ne Dedi?

Müge Anlı'nın henüz konuyla ilgili bir açıklaması bulunmamakta. Zira henüz resmi bir gelişme de yaşanmadı. Yüksek ihtimalle Esra Erol Hülya Kuran ile birlikte devam edecek. Böylelikle düzen bozulmamış olacak. İki ATV programı arasında yaşanan gelişmelerden anlık haberdar olacağız. Sabah kuşağına damgasını vuran iki program da çok izleniyor.