Esra Erol Eşinin Kendisine Yaptıkları Canlı Yayında Göz Yaşları İle Anlattı! Esra Erol'un Eşi Ali Özdemir Kimdir

Esra Erol Eşinin Kendisine Yaptıkları Canlı Yayında Göz Yaşları İle Anlattı! Esra Erol'un Eşi Ali Özdemir Kimdir

Esra Erol, eşinin videosunu paylaşarak sosyal medyayı salladı. Adeta ifşa niteliğindeki bu paylaşımla birlikte sosyal medya adeta kitlendi. Peki ya videoda eşi ile ilgili neler yer alıyor? Ali Özbir hakkındaki detay şok etkisi yarattı. İşte güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler...

Esra Erol, eşi ile ilgili video paylaşarak herkesi şaşırttı. Gündemde bomba etkisi yaratan bu durum çok konuşulacak. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahasını paylaşacağız. Öyle ki artık sosyal medya bu videoyu konuşacak gibi duruyor. Ünlü sunucu, eşi Ali Özbir'i ifşa etti.

Eşinin Videosunu Paylaştı!

Köpek ile olan görüntülerini paylaşan Esra Erol, Pogi ile ilk başta iyi anlaşmayan Ali Özbir hakkında konuştu. Gündemde bomba etkisi yaratan bu samimi videoda yer alan ikili, oldukça iyi anlaşıyordu. Köpekle Ali Özbir'in zamanında birbirine ısınamadığını belirtti. Dolayısıyla konuya dair yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Esra Erol, paylaşımı sonrası gündemdeki yerini aldı.

En Büyük Aşklar Nefretler Başlar!

Yaptığı paylaşımda ise "En büyük aşklar nefretle başlar" yazdı. Dolayısıyla video paylaşımı büyük ses getirdi. Köpek Pogi ile ilk başta arası iyi olmayan Ali Özbir, zamanla ona alıştı.