ATV Tarafını Seçti! Müge Anlı İçin Esra Erol'un Üstüni Çizdi! Esra Erol ATV'den Ayrılacak mı?

ATV Tarafını Seçti! Müge Anlı İçin Esra Erol'un Üstüni Çizdi! Esra Erol ATV'den Ayrılacak mı?

Esra Erol ve Müge Anlı ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Esra Erol, ATV'nin aldığı karar ile artık program sunamayacak. Peki ya ünlü isim hangi kanala geçecek? Şok etkisi yaratan bu gelişmeyle birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Esra Erol ve Müge Anlı tartışmasında son durum...

Müge Anlı ve Esra Erol arasındaki gelişmeler dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği sunucular, zaman zaman birbirlerine göndermelerde bulunuyor. Hal böyle olunca ikili arasında neler yaşanacak merak edildi. Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.

Esra Erol Ayrılıyor mu?

Esra Erol'un ATV'den ayrılarak farklı bir kanalda program yapacağı iddia edildi. Özellikle de başarılı sunucunun kanal tarafından istenmediği de belirtiliyor. Bu iddialar ne kadar doğru tartışılır fakat bir yandan da Müge Anlı ile olan rekabeti düşünüldüğünde dikkatleri üzerine çektiği söylenebilir.

Müge Anlı Rest Çekti!

Öte yandan Müge Anlı, sahip olduğu ve reyting popülerliği de konuşturarak kanal ile rakibi olarak gördüğü Esra Erol'a rest çekti. Bu iddialar doğrultusunda ikili arasında neler yaşanacağı merak ediliyor. Yakın zamanda ünlü ismin kanal değiştirip değiştirmeyeceği kesinleşecektir.