Arif Verimli'den Dikkat Çeken Müge Anlı Açıklaması! Müge Anlı'dan Cevap Geçikmedi

Arif Verimli'den Dikkat Çeken Müge Anlı Açıklaması! Müge Anlı'dan Cevap Geçikmedi

ATV'deki Müge Anlı programından ayrıldıktan sonra ekranda görmediğimiz Arif Verimli, canlı yayına katıldı. Canlı yayında öyle sözler sarf etti ki akıllara Müge Anlı geldi. Arif Verimli ünlü sunucu için neler söyledi? Düşmanı olduğunu iddia ederek kendisine göndermede bulunduğu iddia ediliyor.

Arif Verimli 2008 yılından bu yana Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çalışmaktaydı. Ünlü psikoloğun 2021 yılının başlarında programdan apar topar ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Bir anda ekranlara veda etmesi seyircileri üzmüştü. Kendisi yaptığı açıklamada kimseye kırgınlığının olmadığını belirtmişti. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme bir süre gündemde kaldı. ATV'deki program yayın hayatına devam etti ancak seyirciler bir yandan Arif Verimli'yi sosyal medyadan takip etmeyi sürdürdü. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında 2. Sayfa isimli bir programa katılan Verimli'nin sözleri yine gündem oldu. Pek çok kişi Müge Anlı'ya gönderme yaptığını düşündü.

Arif Verimli'den Düşmanlı Gönderme!

Arif Verimli, canlı yayın esnasında "düşmanım yok deme kardeşin var ise" sözünü kullandı. Bu sözü kullandıktan sonra dikkatleri yine üzerine çekti. Müge Anlı'ya bir laf mı çarpıtıyor merak edildi. Çünkü ikilinin program sonrasında bir daha iletişim kurduklarına şahit olunmamıştı. Ancak aralarındaki saygı ve sevgi bozulmadı şeklinde de yorumlanıyordu. Şimdi ise bu sözün üzerine Arif Verimli tam olarak neyi kast etti anlaşılamadı.

Müge Anlı'yı mı Kast Etti?

ATV'de program sunuculuğu yapan Müge Anlı'dan konuya dair bir cevap gelmedi. Arif Verimli'nin tam olarak kimi vurguladığı henüz aydınlatılabilmiş değil. Ancak yakın zamanda bu durumu da açıklığa kavuşturacağı düşünülüyor.