Arif Verimli, Müge Anlı'ya Neden Kırgın Olduğu Ortaya ÇIktı! Müge Anlı Sessiz Kaldı!

Arif Verimli, Müge Anlı'ya Neden Kırgın Olduğu Ortaya ÇIktı! Müge Anlı Sessiz Kaldı!

Müge Anlı ve Arif Verimli arasındaki kısa süreli gerilim, Verimli'nin programdan ayrılması ile sonuçlanmıştı. Haliyle bu gelişme herkesi şaşırttı. Peki programla ilgili başka neler biliyoruz? Arif Verimli, aylar sonra açıklama yaptı ve Şevki Sözen ile Müge Anlı'yı topa tuttu. ATV programından neden ayrıldı?

Arif Verimli, katıldığı bir programda geçtiğimiz yıl Müge Anlı'dan ayrılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaptığı yorumlar ve değerlendirmelerle başarılı bir çizgide ilerleyen Arif Verimli, ani bir hamlede bulunarak programdan ayrılmıştı. Kendisinin bu vedası sonrasında ATV programında dikkat çeken anlar yaşanmıştı. Hali hazırda aynı kadro yayın hayatına devam ediyor. Arif Verimli, başta kimseye kızgın olmadığını söylese de daha sonradan önemli açıklamalarla her şeyi itiraf etti.

Katıldığı Programda Açıklama Yaptı!

Arif Verimli, katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Pek çok kişi bu gelişmeleri yakından takip etti. Müge Anlı ve Şevki Sözen'le ilgili neler söyledi? Programın sunucusu olan Müge Anlı'ya karşı bir kırgınlık duyduğunu da ifade etti. Şevki Sözen'in kendi alanıyla ilgili emin konuşması ve onu düzeltmek isterken Müge Anlı'nın Sözen'e arka çıktığını söyledi.

Müge Anlı Yanıt Verecek mi?

Arif Verimli'nin açıklamaları karşısında Müge Anlı'nın ne diyeceği merak konusu haline geldi. Arif Verimli, kırgınlıkla ilgili soruya şu şekilde yanıt verdi: "Evet kırgınım. Bir konu var her konuda uzmanlaşmış insanlar var. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili oturur da ahkam keserse ne yaparsınız? Ben de buna bozuldum. Ve Müge’nin de bu hareketi destekleyen arka çıkan hareketine bozuldum ve çıktım gittim."