Anne Feryat Figan Yardım İstedi! Müge Anlı'da İşkenceci Baba Aranıyor!

Anne Feryat Figan Yardım İstedi! Müge Anlı'da İşkenceci Baba Aranıyor!

Müge Anlı'da yaşanan olaylara bir yenisi daha eklendi. Anne Derya Örücü, çocuklarının kocası tarafından kaçırıldığını ve işkence gördüklerini söyledi. Bu olay üzerine Adana Seyhan Başsavcılığı da harekete geçti.

Derya Örücü, kocasının çocuklarını kaçırdığını söyledi. 3 çocuğunun da kaçırıldığını ifade etti ve işkence gördüklerini de söyledi. Ekrana yansıtılan görüntüler ise yürekleri burktu. İşkence görüntüleri şok etkisi yarattı. Bu gelişme neticesinde başka nelerin yaşanacağı ise dikkat çekti. Seyhan Başsavcılığı ise duruma müdahale etti.

Seyhan Başsavcılığı Harekete Geçti

Adana'daki olayın duyulmasının hemen ardından yayını takip eden Seyhan Başsavcılığı hemen harekete geçti. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Babanın arandığı ve yakalanması için tüm işlemlerin başlatıldığı belirtildi.

İzleyenler Kendini Kötü Hissetti!

Cani babanın çocuklarına karşı yaptığı işkenceyi görenler kendini çok kötü hissetti. Bu gelişme ile birlikte yaşananlar ise şok etkisi yaratacak kıvamdaydı. Son zamanlara damgasını vuran bu detay neticesinde konuyla ilgili nasıl bir adım atılacağı yakında ortaya çıkacak.