15 Yaşındaki Kızı Kim Kaçırdı? Müge Anlı'da Servisçi Genç Kızı Alıkoydu mu?

15 Yaşındaki Kızı Kim Kaçırdı? Müge Anlı'da Servisçi Genç Kızı Alıkoydu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel olaylar gittikçe büyüdü. 15 yaşındaki genç kızı kaçırdığı iddia edilen 48 yaşındaki servisçi iddiaları yalanladı. Öte yandan tüm oklar kendisini gösteriyordu. İşte ATV'deki programda yaşananlar ve şok eden anlar haberimizde...

Müge Anlı'da yaşanan olaylar şok etkisi yarattı. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Dolayısıyla güncel detaylarla birlikte merak edilenler yanıt bulacak. 15 yaşındaki genç kızı kimin kaçırdığı merak ediliyor. Bir süredir kendisinden haber alınmamakta. Dolayısıyla 48 yaşındaki servisçiden şüphelenildi. Peki ya güncel gelişmeler doğrultusunda neler biliyoruz? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Müge Anlı'da Kaçırılma Vakası

15 yaşındaki genç kızın kimin kaçırıldığı ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmakta. Ancak tüm oklar 48 yaşındaki servisçiyi gösteriyor. Nurettin'den gelen açıklamada "Abi-kardeş gibiydik. İftira atılıyor bana. Ailesinden şikayetçi olacağım" ifadesine yer verdi. Ancak kendisinin haricinde kimse onun gibi düşünmüyor.

Küfürler Savurmuş!

Öte yandan genç kızı korumak isteyen arkadaşlarına karşı Nurettin'in onlara küfürler savurduğunu ve servis aracını üstlerine sürdüğü iddia edildi. Bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylar yanıtlandı. Bakalım Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 15 yaşındaki genç kız hakkında umut verici bir gelişme yaşanacak mı göreceğiz.