Müge Anlı Programının Kanal Yönetiminden Final Açıklaması!

Müge Anlı Programının Kanal Yönetiminden Final Açıklaması!

Müge Anlı programında son dönemlerde olaylarla alakalı reytinglerde düşüşler meydana geldi. Sosyal medya da final yapabilir diye yorumlar başladı. Müge Anlı programı neden reyting kaybı yaşıyor? Müge Anlı programının kanal yönetiminden final açıklaması?

Yaptığı programlarla yıllardır zirvede yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı son zamanlarda Esra Erol'un sunduğu programın gerisinde kaldı. Yaptığı konsept program bakımından en çok Esra Erol'un izlendiği, ardından da Müge Anlı'nın geldiği görülüyor. İnsanlar, Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı ne zaman final yapacak diye merak etmeye başladılar.

Müge Anlı ve Esra Erol Rekabeti!

Aynı kanalda yayın yapmalarına rağmen Esra Erol ile Müge Anlı'nın programı arasındaki rekabet kaldığı yerden devam ediyor. Uzun bir süredir zirvede yer alan Müge Anlı'nın sunduğu program son birkaç haftadır Esra Erol'un sunduğu programın gerisinde kaldı. Ünlü sunucu Müge Anlı, senelerdir program sunmasına rağmen, evlilik programı sunmayı bırakarak konsept değiştiren Esra Erol ile olan tatlı rekabette  avantajını git gide kaybediyor. Her iki program  da çeşitli olaylar üzerine araştırmalar yapıyor ve program konuklarının ifadelerini dinleyerek doğru sonuca varmaya çalışıyorlar. Bu tarzda programlar arasında sadece üç programın ön plana çıkması da ilgiyi oldukça artırdı.

Müge Anlı Programı Neden Reyting Kaybı Yaşıyor!

Esra Erol ile olan reyting mücadelesini her geçen gün kaybeden Müge Anlı, reyting kayıplarının önüne bir türlü geçemiyor. Müge Anlı programının reyting sonuçlarına bakıldığında Esra Erol'un bir ya da iki sıra gerisinde olduğu görülüyor. Bu sonuçlara bakıldığında aslında tahtın yeni sahibinin de Esra Erol ve programı olduğu açık bir şekilde görülüyor. Yaşanan bu durum sonucunda Müge Anlı programında herhangi bir değişikliğin yapılıp yapılmayacağı da merak edilen konular arasında. Çünkü bakıldığında uzun senelerdir zirveyi kimseye kaptırmayan bir programın son zamanlarda düşüşe geçmesi tesadüf olamaz. Müge Anlı, programa uzman isimleri dahil ederek olayların yorumlanmasını sağlıyor ve bu da vatandaşların olaylar ile ilgili çok daha fazla bilgi birikimi edinmesine katkıda bulunuyor. Bu şekilde programın da daha verimli bir şekilde yol almasını sağlıyor. Lakin son haftalarda oldukça ünlü bir ismin programdan ayrılması reyting kaybı yaşatabileceğine dair tahminler de yapılmıyor değildi. Nitekim beklenen gerçekleşti ve program eskisi gibi zirvede bulunmuyor.

Müge Anlı Programının Kanal Yönetiminden Final Açıklaması!

Müge Anlı'nın sunduğu programın final yapma konusunda şu ana kadar herhangi bir adım atılmışa benzemiyor. Senelerdir zirvede bulunan ve son bir kaç haftadır tahtı Esra Erol'a kaptıran ünlü ismin bu işin peşini çok kolay bir biçimde bırakacağını hiç düşünmüyoruz. Müge Anlı'nın  bu tar programlarda daha tecrübeli ve daha bilindik olması münasebetiyle yakın zamanda tekrar Esra Erol'u tekrar geçmesi hiç düşük bir ihtimal olarak görünmüyor. Çok yakın bir zamanda bunu görebiliriz. Her iki sunucu da kendi alanında usta lakin Müge Anlı'nın final yapması gibi bir durum şu an için söz konusu değildir. Çünkü yaşanan olayların aydınlatılması ve gün yüzüne çıkarılması husunda Müge Anlı'nın oldukça başarılı olduğunu herkes biliyor.