Müge Anlı ’da Bir Palu Ailesi Dehşeti Daha! Hem Evlilik Hem Dolandırma!

Müge Anlı ’da Bir Palu Ailesi Dehşeti Daha! Hem Evlilik Hem Dolandırma!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında bu hafta yine damgasını vurdu. Abdurrahman'a ne oldu? Palu ailesi dehşeti nedir? Abdurrahman kimi zehirledi? Abdurrahman kime iftira attı?

ATV ekranlarının merakla izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bu hafta yine bir Palu ailesi olayı yaşandı. Akılları durduran bu olay herkesi şoke içinde bıraktı! 40 yaşında olan Abdurrahman neden istismara uğrayıp darp edildi? 

Müge Anlı Programında Son Gelişmeler!

Programa bazı geçmiş olaylarıyla da damga vuran aile bu sefer farklı bir sebeple başvurdu. Kafaları allak bullak eden olay seyircileri şoka uğrattı. 40 yaşında olan Abdurrahman isimli şahıs, ‘’Eniştem 500.000 TL’lik senet imzalattı bana. Beni dövdü ve işkence yaptı. Öz kardeşim sevgi ve eniştem İsa kız buldular. Antalya Belek’te aracıya toplam beş milyar para verdik. Suriyeli olan bir kızla tanıştım ve yaşamaya başladık. Ailem ilk başta istemedi. Daha sonra Antalya’ya gittik. Kızda oradan Kars’a gitmek istedi. Ben kaçmak isteyince eniştem beni döverek para aldı. 50.000 TL’ye yakın parayı işkence yaparak aldı zorla!’’ sözlerinde bulununca Müge Anlı şok içerisinde kaldı. Neler olduğunu bile anlayamayan seyirci olayı merakla takip etmeye başladı.

O Dehşet Sözler!

Daha önce de bazı olaylara karışan eniştenin bir sürü vukuatının olması çok şaşırttı. 2019 senesinde de bazı insanları darp ederek öldürdüğü ortaya çıkan eniştenin psikolojisi normal değildi. Farklı bir olaya daha değinen Abdurrahman, ‘’İsa peynir yapmıştı. Ev içerisinde yer alan on kişi zehirlendi. Halit abim bundan dolayı kurtulamadı vefat etti. Diğer dokuz kişinin midesi yıkandıktan sonra onlar zorla da olsa kurtuldular. Biz bunun İsa eniştemin yaptığını düşünüyoruz! Bu yalnız abimi değil herkesi zehirleyerek öldürmeye çalıştı.’’ Sözlerinde bulundu.

Canlı Yayına Katılan Şahıs Ne Dedi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan farklı bir kadın ise şu açıklamalarda bulundu, ‘’Ben İsa denilen kişi yüzünden çocuklarımdan oldum. Eşimle bana iftira attığı için ayrılmak zorunda kaldık. İşler o kadar büyüdü ki ailem dağıldı!’’ dedi. Telefon hattıyla bağlanan seyircilerde aynı fikirde olduklarını dile getirerek İsa denilen şahsın bulunmasını istediler. Zorla bir şey elde edemeyeceğini de hep bir ağızdan dile getiren kişiler, üstlerindeki bu yükün artık kalkmasını istiyor.