Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yüsra Geyik Arka Sokaklar Dizisinden Sonra Abarttıkça Abarttı!

Dizi serüveni Arka Sokaklarla başlayan ve Camdaki Kız ile kariyerine devam eden Yüsra Geyik kameraların karşısına farklı bir şekilde çıktı. Yeni çekimlerinde iç çamaşırsız olarak çıkan Yüsra, sosyal medya üzerinde oldukça büyük oranda konuşulmaya devam ediyor. Cesur pozlar sergileyen Yüsra Geyik kariyerinde farklı deneyimler elde ediyor.

Yüsra Geyik

 

Yüsra Geyik son projesinde Camdaki Kız dizisinde yer alıyor. Camdaki Kız dizisi farklı olaylar üzerinden yürüyerek reytinglerde üst yerlerde alıyor. Dizi de yeni olaylar geliştiğinden dolayı bu durumu Yüsra Geyik transferiyle oldukça şaşırtıcı bir hamle yapmıştı.

Yapılan eklemeyle birlikte dizi de Melisa rolünü yer alarak kariyerinde farklı bir başlangıç yapmış oldu. Daha önceki dizisinde Arka Sokaklar dizisinde büyüdüğünü resmen görmüş olduk. Dizi Zeliş karakteriyle herkesin bildiği ve sevilen oyuncu haline gelmişti. Camdaki Kız dizisiyle birlikte değişimin habercisi olduğunu göstermek istiyor.

Yüsra Geyik Yeni Çekimleri

Kariyerinde farklı aşamaya geçmek isteyen Yüsra Geyik, kamera karşısında sosyal medyada yeni fotoğraflarını paylaşıyor. Yaptığı paylaşımla birlikte oldukça şaşırtan bir hale geldi. İç çamaşırsız olarak verdiği poz sonrasında hayranları tarafından da destekleniyor.

Arka Sokaklar dizisinde alışılmış dizi oyuncusu bu durumu görülmesiyle birlikte farklı bir şekilde tepki de veriliyor. Yüsra Geyik yaptığı değişimle birlikte daha farklı projelerde görebiliriz. Yetenekli oyuncu kendi alanında daha ileriye gitmek farklı işlere girişmeye hazırlanıyor. İlerleyen zamanlarda yeni projelerde görebiliriz.

Yazar: Haberci
<