Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Yıldız Tilbe Trafik Kazası Geçirdi! Yaptıkları Takdir Gördü!

Yıldız Tilbe, yaptığı kaza ile gündemdeydi. Motosikletli sürücüye çarptığı belirtilen ünlü isim, ambulans gelene kadar kazazedenin başından ayrılmadı. Yaşanan bu gelişme ile beraber karakola ifade vermeye gitti. Sosyal medyada konuşulan bu olayla birlikte herkes Yıldız Tilbe'den bahsetti. Peki motosiklet sürücüsünün sağlık durumu nasıl?

yıldız tilbe

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde yaptığı kaza ile gündeme geldi. Motosikletli ile çarpışan ünlü isim, hafif yaralanan motosikletlinin yanından ayrılmadı. Maltepe'de meydana gelen kaza ile birlikte ünlü ismin ambulans gelene kadar kazazedenin başından ayrılmadığı görülüyor. Dolayısıyla bu hareketi beğenildi fakat bir yandan da kazanın nasıl gerçekleştiği sorgulandı. İfade vermek için karakolun yolunu tuttu ve nasıl bir sonuç çıkacak merak ediliyor.

Kamera Kayıtları Sorgulanacak

Öte yandan kamera kayıtlarına bakılacağı ve şahitlerin de ifade vereceği tahmin ediliyor. Dolayısıyla Yıldız Tilbe'nin aracı ile motosikletli sürücünün çarpışması sonucu yaşananlar dikkat çekti. Motosikletli sürücünün sağlık durumu için hafif yaralı deniyor. Dolayısıyla hayati tehlikesi bulunmamakta.

Sosyal Medyada Çok Konuşuldu!

Yıldız Tilbe'nin kaza sonrasında yaptıkları ile birlikte sosyal medya kullanıcıları kendisini takdir etti. Hatırlanacağı üzere son zamanlarda hayvanlarla ilgili dikkat çekici ifadelere yer vermişti. O ifadelerinden sonra büyük tepki gördü ve sosyal medyada linçlendi.

Yazar: Haberci
<