Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay'dan Yürekleri Isıtan Haber Geldi!

2 yıldır aşk yaşayan oyuncu Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, sonunda evlenme kararı aldı. Şok karar, çiftin takipçilerini çok mutlu etti. Ayrıca çiftin düğünü yazın planladıkları da aktarılan bilgiler arasında yer aldı. Oktay, ailesiyle birlikte 2 Şubat tarihinde sevgilisini babasından istemek için hazırlanıyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

2020 yılının Temmuz ayında aşklarını itiraf eden çift, evlenme kararıyla herkesi mutlu etti. Yasak Elma dizisiyle tanınan Berk Oktay ve Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Malhun karakteriyle gönülleri fetheden Yıldız Çağrı Atiksoy, sonunda dünya evine giriyor. Şok eden gelişmenin detayları haberimizde.

Düğün Yazın Alaçatı’da Olacak!

Yakışıklı oyuncu Berk Oktay, sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’u ailesinden istemek için gün sayıyor. İkiside oyuncu olan çift, yoğun çalışma temposu nedeniyle düğünü yazın yapacaklarını açıkladılar. Ayrıca ikiye yakın isimlerin aktadıkları bilgiye göre düğün, Alaçatı’da güzel bir kutlama ve tören şeklinde yapılacak. Dizilerde sergiledikleri performanslarla gönüllere taht kuran çift, aldıkları kararla hayranlarına büyük bir sevinç yaşattı.

Evlilik Haberinden Sonra Sosyal Medya Karıştı!

Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay, yazın Alaçatı’da planladıkları düğünle dünya evine giriyorlar. Haberi alan takipçileri, ünlü oyuncuların sosyal medya hesaplarına akın etti. Çiftin sevincini paylaşan kullanıcılar, iki oyuncunun gönderilerine de sevgi dolu notlar bıraktılar.

 

Yazar: Haberci
<