Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yıldız Çağri Atiksoy Takipçisine Ağzının Payını Verdi! Oyuncu Berk Oktay'la Neden Evlenemediğini Açıkladı!

Yıldız Çağri Atiksoy ve Berk Oktay'ın evlenmesi bekleniyordu. Ancak ikili bir türlü hayatlarını birleştiremedi. Takipçisinin ise üslubunu bozarak sorduğu soru karşısında Yıldız Çağri Atiksoy'un yanıtı oldukça düzgündü. Oyuncu, neden evlenemediklerini üslubunu koruyarak anlattı.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay

Yıldız Çağri Atiksoy ve Berk Oktay, bir süredir birlikteler. İkilinin yakın zamanda evlenmesi bekleniyor. Hal böyle iken ikili hakkındaki güncel gelişmeler ortaya çıktı. Bir yandan proje koşturmacası diğer yandan ilişkileri derken evlilik bir şekilde aksadı. Ancak Yıldız Çağri Atiksoy, takipçisinden öyle bir soru aldı ki verdiği cevap ile ona ağzının payını göstermiş oldu.

Sitemkar Soruya Düzgün Yanıt Verdi!

Evlilikle ilgili sorular alan Yıldız Çağri Atiksoy, takipçisinin sitemli sorusuna karşı ne diyeceğini şaşırdı. Ancak üslubunu koruyarak yanıt vermesi takdir topladı. Takipçisinin "neden evlenmiyorsunuz, bayılıyorsunuz beklemeye" gibisinden bir soru sorması dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu ise verdiği yanıt ile herkese örnek oldu.

Neden Evlenmediklerini Açıkladı!

Yıldız Çağri Atiksoy, takipçisine yanıt verirken “Bence insanların neler yaşadığını bilmeden bu tarz konulara oturduğunuz yerden fazla müdahale etmeyin” ifadesine kullandı. Son zamanlarda yakınlarından önemli insanları kaybettiklerini vurguladı ve bu yüzden evlenme işini ertelediklerini söyledi.
 

Yazar: Haberci
<