Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yeşilçam'ın Ustası Türkan Şoray'dan Üzücü Haber Geldi! Sevenler, Hüzne Boğuldu!

Yeşilçam'ın çok sevilen oyuncusu Türkan Şoray, sağlık durumu ile herkesi korkuttu. Ünlü isim, öyle bir açıklamada bulundu ki görenler ne diyeceğini bilemedi. Sağlık durumunun nasıl olduğu kısa süre sonra ortaya çıktı. İşte oyuncudan gelen açıklama ve dahası haberimizde yer alıyor...

Türkan Şoray

Yeşilçam'ın başarılı ismi Türkan Şoray, kameralara yakalandı. Ünlü ismin ağzının şiş olması ve konuşmakta zorluk çekmesi herkesi endişelendirdi. Sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Kendisiyle ilgili ciddi bir vaziyet mi var yoksa her şey yolunda mı öğrenildi. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile bir anda gündem oldu. Peki Türkan Şoray'ın sağlık durumu nasıl?

Sevenlerini Korkuttu!

Türkan Şoray'ı ağzı şiş ve konuşmakta zorluk çeker halde görenler çok üzüldü. Ancak, yaptığı açıklama ile kendisi hakkında bilgi verdi. Ünlü isim "Diş tedavim devam ediyor, ağzım şiş bu vaziyette konuşamayacağım. Sizi seviyorum" açıklamasında bulunarak olay yerinden uzaklaştı. Arabada kameralara yakalanması nedeniyle kısa süre içerisinde ortadan kayboldu.

Herkes Rahat Nefes Aldı!

Öte yandan Türkan Şoray'ın sağlık problemiyle ilgili herhangi bir sorun olmaması nedeniyle herkes rahat bir nefes aldı. Ünlü isim, Yeşilçam'da oynadığı filmler ile büyük bir kitleye hitap etti. Geçmişteki yapımlarda sergilediği performanstan ötürü de saygı ile karşılanmakta. Yaşayan efsane oyunculardan biri olarak gösterildiğini belirtelim.

Yazar: Haberci
<