Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yeşilçam Oyuncusundan Acı Haber Az Önce Geldi! Ünlü Oyuncu Kansere Yakalandı!

Yeşilçam oyuncusu ile ilgili ortaya atılan iddia büyük ses getirdi. Başarılı oyuncunun sağlık durumu hakkında bir gelişme yayınlandı. Daha önce Kemal Sunal ile de oynamış olan oyuncu kanser hastası mı? İşte son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor...

yeşilçam

Yeşilçam'da yer aldığı filmler ile adından söz ettiren usta oyuncu Bahar Öztan, kansere yakalandı. Daha önce de kanser ile mücadele etmiş olan ünlü isim, 4. defa kansere yakalanıyor. Dolayısıyla hayranları kendisi hakkındaki güncel gelişmeleri yakından takip etmek istedi. Peki ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken oyuncu ile ilgili bilinmeyenleri aktaracağız. Ne kanseri olduğu ve sosyal medya üzerinden nasıl bir duyuru yapıldığı gözler önüne serildi.

Kolon Kanseri İddiası!

Çeşitli kaynaklara göre Bahar Öztan'ın kolon kanserine yakalandığı belirtildi. Ünlü isim daha önce defalarca yendiği kanser ile yeniden yüzleşiyor. Ancak tedavisinin iyi gittiği bilgisi iletildi. İddialar doğrultusunda şu an için herhangi bir problemin olmadığını söyleyebiliriz. Ünlü isim, verdiği mücadele ile adından söz ettiriyor.

Güçlü Olduğunu Söylemişti!

Bahar Öztan, yaptığı açıklamada güçlü olduğunu belirtmişti ve aşağıdaki ifadelere yer vermişti: "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım."

Yazar: Haberci
<