Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yeni Karar Şeyma Subaşı'nın Nafakası Kesti! Şeyma Subaşı Artık Acun Ilıcalıdan Para Alamayacak!

Adalet Bakanlığı tarafından yeni bir karar çıktı. Nafaka düzenlenmesi sonrasında evlilik süresine göre nafaka verilmesi sağlanacak. Yaşanan süreç sonrasında Şeyma Subaşı kararın çıkmasıyla nafaka alamayacak. Şimdiden konuşulan nafaka kararı sonrasında nelere yaşanacak? Nafaka kararı ilgili detaylar haberimizde paylaşımı sağlandı.

şeyma ve acun

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile 2019 yılında boşanmıştı. Anlaşmalı olarak boşanan ikiliden sonra Subaşı, yer aldığı magazin haberinden hiç düşmedi. Şeyma Subaşı şu anda Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşıyor. Acun Ilıcalıdan nafaka alan Subaşı, yeni karar sonrasında karar sonrası alamayacak.

Adalet Bakanlığı Nafaka Kararı

Adalet Bakanlığı, gelen süreçler içerisinde nafaka konusunda oldukça yoğun talep alınıyordu. Süreç içerisinde bu durum değerlendirme altına alınarak yeni karar doğrultusunda 2 yılın altında yer alan evliliklere 5 yıl nafaka verilecek. Buna göre bakıldığında Şeyma Subaşı 2018 yılında boşanan Subaşı, 2024 yılından itibaren nafaka alamayacak.

Şeyma Subaşı Ne Kadar Nafaka Alıyor?

Şeyma Subaşı, 2017 yılında Acun Ilıcalı ile evlenmişti. Süreç içerisinde bir yıl evli kalan Subaşı anlaşmalı olarak boşanmıştı. Şeyma Subaşı aldığı nafaka 115 bin TL yoksulluk, kızı Melisa için 10 bin TL iştirak nafakası ve her ay 125 bin TL ödemesi sağlanıyor. Süreç içerisinde yeni karar Cumhurbaşkanı tarafından onaylanarak sunulacak. 2024 yılına kadar ödeme alacak Subaşı, için de kötü haber olarak yer alıyor. İlerleyen zamanlarda bu karar değişecek mi göreceğiz.

Yazar: Haberci
<