Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yeni Evlenen Seda Sayan Boşanıyor mu? Açıklama Seda Sayan'dan Geldi!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in boşanacağı ve hatta mahkemeye bu yüzden gittikleri iddia edilmekteydi. Şimdi ise ünlü sanatçıdan gelen açıklama doğrultusunda bilinmeyenleri öğreniyoruz. Çeşitli detaylarla birlikte merak edilenler yanıt bulacak. İşte Seda Sayan hakkında merak edilenler...

seda sayan

Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlendiği günden bu yana magazin basınında çeşitli haberler çıkıyor. İkilinin boşanacağını söyleyen bazı haberler gündemdeki yerini aldı. Üstelik Seda Sayan'ın soy adı sildirme üzerine mahkemeye gideceği duyurulunca herkes şok oldu. Yaptığı açıklama ile boşanıp boşanmayacağını da izah etti. Dolayısıyla gündemdeki yerini alan ünlü isim, herkesi şaşırtacak şeyler söyledi.

Seda Sayan Boşanacak mı?

Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in mutlu bir evliliği olduğu belirtiliyor. Kendisinden 26 yaş küçük isimle evlenen Seda Sayan, evliliğinden memnun. Yaptığı açıklamada ise "Konu yanlış anlaşıldı hatta boşanacağımız bile söylendi. Soyadı değişince evraklarda değişiklik yapılması gerekiyordu. Biz daha önce kendi soyadımı kullanacağımı belirtmiştik. Bir sürü evrakta değişikliğe gidilecekti ancak benim o kadar zamanım yok.” ifadesine yer verdi.

Balayına Davet Etti!

Seda Sayan, yaptığı açıklama ile hakkında yalan yanlış haberler yapanları da dahil olmak üzere herkesi balayına davet etti. Ünlü isim açıklamasında “Bizim karı koca olarak aramızda böyle bir soyadı kavgası olmadı. Boşanma ve evi terk etme haberlerine biz de çok şaşırdık. Sevdiğim adam hayatımda zaten. Ben onun soyadına kurban olurum. Eşimle Kaş'ta bir balayı yapacağız. Gelin hep beraber gidelim" ifadelerini kullandı.

Yazar: Haberci
<