Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Yasmin Erbil Yürekleri Hoplattı! Transparan Mini ile Dikkat Çekti! Mehmet Ali Erbil Çıldırdı!

Yasmin Erbil'in dikkat çeken pozları gündeme bomba gibi düştü. Pek çok kişi, onun bu kadar güzel pozlar vermesine anlam veremedi. Yasmin Erbil'in transparan minisi ile sosyal medyada çok konuşulduğu görülüyor. Peki 26 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in kızı, nasıl bir kıyafet ile karşımıza çıktı?

yasmin erbil mini etek

Yasmin Erbil, sosyal medyadaki paylaşımları ile gündeme geliyor. Pek çok kişi yaşanan bu gelişmelerle birlikte ünlü ismin paylaşımlarını takip etmekte. Peki kendisi son olarak hangi fotoğrafı paylaştı? 26 yaşındaki Yasmin Erbil, transparan kıyafeti ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Kısa süre içerisinde elde ettiği binlerce beğeni ile de farkını ortaya koydu. Takipçilerinin onun fazlasıyla güzel ve çekici olduğunu belirtti. Cesur paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü isim, şu sıralar düzenli olarak fotoğraf paylaşmaya devam ediyor.

Adeta Yürekleri Hoplattı!

Yasmin Erbil'in belirli pozları çok konuşuyor.  Daha önceden de gündeme düşecek şekilde kıyafetler giydiği ve poz verdiği belirtiliyor. Hal böyle olunca ünlü isim hakkındaki gelişmeler iyice arttı. Mehmet  Ali Erbil'in kızı olarak tanınan Yasmin, Fox TV'de dizide oynayarak herkesi şaşırtmıştı. Bir süre Yasak Elma dizisinde oynadı ve bu haber gündemde uzun süre kaldı.

Transparan Minisi Konuşuldu!

Transparan mini giyen ünlü isim, takipçilerine şok üstüne şok yaşattı. Kimse böyle bir kıyafet ve poz beklemiyordu. Haliyle takipçi sayısını da iyice yükselttiği görülüyor. Ünlü isimle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Yazar: Haberci
<