Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yasmin Erbil Derin Dekolte İle Paylaşım Yaptı! Mehmet Ali Erbil Küplere Bindi!

Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından öyle paylaşımlar yaptı ki takipçileri şok üstüne şok yaşadı. Güzelliğinin yanı sıra fiziğiyle de adından söz ettiren ünlü isim, derin dekolteden vazgeçmiyor. İşte bikinili paylaşımıyla birlikte Mehmet Ali Erbil'in yorumu ve sonrasında yaşananlar...

Yasmin Erbil Derin Dekolte

Yasmin Erbil, sosyal medyadaki cesur paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Bu nedenle dikkatleri üzerine çekti diyebiliriz. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Ünlü isim daha önce bir televizyon dizisinde de oynadı. Şu sıralar sosyal medyada aktifliğini sürdürse de adından söz ettirmeyi başarıyor. Güzelliği ve çekiciliği ile gündemdeki yerini aldı. Son yaptığı paylaşım ise bazı takipçilerinin çok fazla dikkatini çekti. Beğeni yağmuruna tutulan Yasmin Erbil'in açıklaması ise şok ettirdi.

Bikinili Fotoğraf Paylaştı!

Yasmin Erbil, derin dekolteli bikinili fotoğrafı ile adından söz ettirdi. Kendisinin bu hamlesi sonrasında yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Berk Oktay, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen'in başrolde oynadığı Yasak Elma dizisinde rol alarak bir süre gündemde olmuştu. Sosyal medyanın dilinden düşmeyen ünlü isim, diziden ayrıldıktan sonra cesur paylaşımlarına devam etti.

Mehmet Ali Erbil ile Tartıştı mı?

Öte yandan bu kadar fazla dikkat çeken fotoğraf paylaşması nedeniyle babası ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile tartışıp tartışmadığı merak edildi. İkiliden henüz bir açıklama gelmedi ancak iddialar Mali'nin tepkili olduğu yönünde.

Yazar: Haberci
<