Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yasak Elma'dan Ayrılan Berk Oktay'ın Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı! Meğer O Dizi İçin Ayrılmış!

Yasak Elma'dan ayrılan Berk Oktay, kendisine yeni bir dizi buldu. Başarılı oyuncu hangi projede yer alacak? Gündemde bomba etkisi yaratacak ATV dizisiyle ilgili şok gelişmeler meydana geliyor. İşte oyuncunun Fox TV dizisinden ayrıldıktan sonraki yeni projesi...

berk oktay

Berk Oktay, Yasak Elma'da oynadığı süre boyunca Çağatay karakteri ile adından söz ettirmişti. Şimdi ise başarılı ismin farklı bir proje ile ekrana geleceği belirtildi. Yasak Elma sezon finalinden sonra diziden ayrıldığı belirtiliyor. Bu gelişme sonrasında ünlü oyuncu hangi diziye transfer oldu?

Yeni Dizide Oynayacak!

Berk Oktay, ATV'de yayınlanması beklenen Bir Küçük Bir Günışığı dizisinde başrol oynayacak. Kendisine eşlik edecek isim ise merak edildi. Güncel gelişmelerle birlikte dizide neler yaşanacağı çok konuşuluyor. Sevilen yapıma dair çeşitli detaylar ve dahasına yer verilecek. Dizinin şimdiden büyük ses getirdiğini söylemeliyiz.

Seray Kaya ile Partner Oldu!

Öte yandan Berk Oktay'ın Seray Kaya ile partner olduğu ortaya çıktı. İkilinin birlikte başrol oynayacak olması izleyicileri heyecanlandırdı. Bakalım iki başarılı isim dizide nasıl bir performans sergileyecek? Bir Küçük Bir Günışığı dizisiyle ilgili yeni haberleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<