Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yargı Dizi Oyuncusu Pınar Deniz Paylaşımın Dozunu Arttırdı! Paylaşımı Görenlerin Ağzı Açık Kaldı!

Yargı'nın Ceylin'i öyle bir paylaşım yaptı ki kalpler hızlı çarpmaya başladı. Pınar Deniz, sütyensiz görüntüleri ile milyonların beğenisini kazandı. Instagram'ı sallayan ünlü oyuncu, ilişki sonrası verdiği pozu ile gündem oldu. Aşk hayatı yeni sona eren Pınar Deniz, herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

Pınar deniz

Pınar Deniz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Pek çok kişi böyle bir gelişmenin yaşanmasını beklemiyordu. Dolayısıyla ünlü ismin sosyal medyayı salladığı belirtildi. Yargı dizisindeki Ceylin karakteri ile büyük bir üne kavuşan ünlü isim, başarılı performansına kaldığı yerden devam ediyor. Kanal D dizisindeki oyunculuğu bir yana, güzelliği ile de internet üzerinde büyük saygınlığa sahip oldu. Sürekli olarak övgü alan ve takdir edilen ünlü oyuncu, yaptığı son paylaşımla yürekleri hoplattı.

Sütyensiz Poz Verdi!

Oyuncunun sütyensiz pozu dikkat çekti. Giydiği kıyafetin kalitesi ve güzelliği ise gözlerden kaçmadı. Dolayısıyla fazlasıyla estetik ve çekici bir poz verdiği hemen anlaşıldı. 2,5 milyon takipçisi bulunan başarılı oyuncu, bu paylaşımıyla akıllara eski sevgilisini getirdi.

pinar-deniz.jpeg

İlişkisi Yeni Bitmişti

Ünlü oyuncunun ilişkisinin yeni bittiği öğrenilmişti. Dolayısıyla ayrılık sonrası yapılan bu paylaşım ise gözlerden kaçmadı. Geri barışıp barışmayacakları bilinmiyor ancak anlaşılan o ki artık aralarındaki bağ tamamen kopmuş olabilir.

Yazar: Haberci
<