Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Uzun Zamandır Haber Alınmayan Berrak Tüzünataç'dan Sevindiren Haber Geldi!

Berrak Tüzünataç, yıllar sonra ekranlara dönme kararı aldı. Kanal D'deki yaz dizisi ile televizyonla olan arasını ısıtmaya geliyor. Peki hangi dizide oynayacak? Ünlü oyuncuya eşlik edecek isim de belli oldu. Dizinin konusu ve çok daha fazlası haberimizde yer almakta.

Berrak Tüzünataç

Berrak Tüzünataç, yeni bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. En son Netflix Gidenler filminde oynamıştı. Televizyondan uzak kalan ünlü isim, yeni projesiyle herkesi etkileyecek. Peki ünlü ismin oynayacağı dizinin adı nedir? Oyuncu kadrosunda kendisine eşlik edecek isim de merak ediliyor. Söz konusu dizinin konusu ve çok daha fazlasına değineceğiz.

Berrak Tüzünataç Hangi Dizide Oynayacak?

Yakın zamanda Kanal D'de başlaması beklenen dizinin ismi henüz paylaşılmadı. Ancak oyuncu kadrosu ve konusunu biliyoruz. Bir sosyal medya fenomeninin menajerini canlandıracak olan Berrak Tüzünataç, başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekecek. Üstelik oyuncuya eşlik edecek isim de belli oldu.

Başrolde Ozan Dolunay da Oynayacak!

Ozan Dolunay'ın da başrolde oynayacağı bilgisini iletelim. İkilinin nasıl bir performans sergileyeceğini göreceğiz. Bu gelişme sonrasında yaşanacaklar ise izleyicileri iyice şaşırtabilir. Söz konusu diziye dair çok fazla merak edilen detay bulunuyor. Bu nedenle diziyi yakından takip edecek olursanız sizler de dikkat çekici ipuçları yakalayabilirsiniz. Dizinin yaz dizisi olması bekleniyor. Ozan Dolunay, sosyal medya fenomenine hayat verecek.

Yazar: Haberci
<