Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Usta Oyuncu Fatma Girik Ölümü Hakkında Çarpıcı Açıklamalar Geldi! Usta Oyuncu Fatma Girik Öldürüldü mü?

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Fatma Girik, geçtiğimiz gün ne yazık ki hayata gözlerini yummuştu. 79 yaşında hayatını kaybeden oyuncunun ölüm nedeni, kovid19 hastalığına bağlı çoklu organ yetmezliği olarak açıklandı.

fatma-girik-depophotos_16_9_1643004716-880x495.

Birkaç gün önce düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlanan efsane oyuncunun kardeşi Günay Girik, cenazenin hemen ardından bomba bir iddiada bulundu. Ablasının sağlık durumunun iyi olduğunu belirten kardeş Girik, usta oyuncunun ölümünden Ahu Turanlı ve efsane oyuncunun manevi kızı olarak kabul ettiği Ahu Aşkar’ı sorumlu tutuyor.

Fatma Girik’in Kardeşi Ablasının Ölümüyle İlgili Dava Açtı!

Sanat camiasını derin bir yasa boğan Fatma Girik’in ölümünün ardından kardeş Günay Girik sosyal medya ve magazin gündemine bomba gibi düşecek bir iddia ortaya attı. Usta oyuncunun ölümünün ardından açıklanan doktor raporunda ölüm nedeni, kovid19 hastalığına bağlı çoklu organ yetmezliği olarak belirlenmişti. Bu açıklamaya inanmayan Günay Girik, ablasının hastanede bilerek öldürüldüğünü iddia ederek hem hastaneye hem de usta oyuncunun yeğeni ve manevi kızına dava açtı.

Fatma Girik’in Ölümünde Bir İhmal veya Öldürme Şüphesi Var Mı?

Fatma Girik’in ölümünün ardından öne sürülen iddialar basında genişçe yer bulurken iddialara konu olan yeğen, manevi kız ve hatta hastane yönetiminden gelecek açıklama merakla bekleniyor. Fatma Girik’in ölümünde herhangi bir ihmal veya öldürme şüphesi var mı yoksa bunlar acısı taze olan bir kardeşin düşündükleri mi? Konu hakkında açıklamalar, ünlü ismin sevenleri tarafından dört gözle bekleniyor.

 

Yazar: Haberci
<