Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlüler Türkiye'yi Tek Tek Terk Ediyor! Tuvana Türkay Türkiye'yi Neden Terk Etti!

Tuvana Türkay’ın ülkeyi terk ettiği iddiası doğru mu? Başarılı oyuncu neden bir anda Türkiye ile bağlantısını kopardı? Artık Londra’da yaşadığı belirtiliyor. Taşındığı yönündeki haberlerle birlikte ünlü oyuncudan açıklama geldi.

Tuvana Türkay

Tuvana Türkay’ın Türkiye’yi terk ettiği ve artık Londra’da yaşayacağı iddia edildi. Sosyal medyayı kasıp kavuran bu gelişme sonrasında herkes çok şaşırdı. Peki ünlü oyuncu gerçekten Türkiye dışında mı yaşamaya karar verdi? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasını haberimizde paylaşıyoruz. Oyuncu ile ilgili merak edilenler yanıt buldu…

Tuvana Türkay’dan Ayrılık Açıklaması!

Tuvana Türkay, yaptığı açıklama ile gerçekten ayrılıp ayrılmadığı konusunda bilgi verdi. Ünlü oyuncu, ifadesinde Türkiye’yi kalıcı olarak terk etmediğini vurguladı. Oyuncu, açıklamasında ''Öyle yazıldığı gibi bir şey yok. Ben sürekli Londra'ya gidip geliyorum. İşlerim olduğu için sürekli gidip geliyorum. Okulum orada. Londra'ya taşınmam söz konusu değil'' ifadelerine yer verdi. Kendisiyle ilgili iddiaları ise reddetti. Gündeme bomba gibi düşen bu iddiaların asılsız olması ise hayranlarını sevindirdi.

2,6 Milyon Takipçisi Var!

Instagram’da 2,6 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu, Türk dizi ve sinema dünyasının vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla kendisinin yurt dışına taşınma kararı doğru olsaydı çok şaşırtırdı. Oyuncuyla ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haber sitemizde yer almaya devam edecek.

Yazar: Haberci
<