Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Şarkıcı Tarık Mengüç'ten Üzücü Haber Geldi! Tarık Mengüç Sevenlerin Yardım İstedi!

Tarık Mengüç uzun süredir aralarının bozuk olduğu kayınbiraderinden şikayetçi olduğunu açıkladı. Bunun ardından Tarık Mengüç hakkında şok iddialar ortaya atıldı. İşte haberin tüm detayları...

Tarık Mengüç

Söylediği şarkılar ile birlikte hayranlarını coşturan Tarık Mengüç hakkında şok edici iddialar ortaya atıldı. Magazin gündemi dışında özel hayatıyla da anılan Tarık mengüç'ün kayınbiraderinden şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Ayrıca eşinin kardeşiyle yaşadığı sıkıntılarla birlikte gündeme gelen yetenekli şarkıcı Tarık Mengüç magazin gündemine bomba gibi düştü. Alınan bilgiler neticesinde ekonomik sıkıntı çeken Tarık Mengüç soluğu bankada alarak kredi çekmek istedi fakat bu mümkün olmayınca kayınbiraderi sayesinde kredi çekti.

Kayınbiraderinden Şikayetçi Oldu

Kredi çekmek için bankaya giden Tarık Mengüç belgelerin sahte olduğunu öğrendi. Bunun ardından Tarık Mengüç ile kayınbiraderi İsmet S. ve Emin Faruk A. hakkında ''Resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılıktan'' yaklaşık 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Bu davanın ardından olanlar oldu. Uzun bir süredir magazin gündeminden uzak kalan yetenekli şarkıcı Tarık Mengüç, şarkıları ve dansları ile hayranlarını coşturuyordu.

Bunun ardından Yıllar önce aralarında yaşanan sahte belge nedeniyle kayınbiraderi İsmet S. ile arası açılan Mengüç, soluğu adalette aldı. Ardından kayınbiraderi tarafından tehdit edildiğini belirtti. Ailesine zarar gelmesinden yana endişeleri olduğunu sözlerine ekledi.

Yazar: Haberci
<