Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Şarkıcı Minik Serçe Resmen Tehdit Edildi! Sezen Aksu'yu Kim Neden Tehdit Etti?

Sesi ve şarkılarıyla yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran Sezen Aksu, yeni şarkısıyla olay oldu. ‘’Şahane Bir Şey Yaşamak’’ isimli şarkısıyla eleştiri oklarının hedefi olan Aksu, şarkıda geçen bazı sözler nedeniyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Ünlü sanatçıya bazı meslektaşlarından destek gelirken bazı kullanıcılar ağıza alınmayacak yorumlar yaptı

sezen aksu

Şahane Bir Şey Yaşamak şarkısında geçen ‘’Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e’’ sözleri nedeniyle tepkileri üzerine çekti. Milli Beka Hareketi Başkanı Murat Şahin, ‘’Sami Yıldırım’ın kızı Sezen Aksu, yarın 20.30’da kapındayız.’’ sözleriyle Aksu’yu tehdit etti. Sezen Aksu’dan henüz tehdit ve eleştiriler hakkında bir yorum gelmedi.

Sezen Aksu Şarkının Altına Not Düşmüştü!

Sezen Aksu, müzisyen Yaşar Gaga ile 2017 yılında çıkarmış olduğu ‘’Şahane Bir Şey Yaşamak’’ isimli şarkısını geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Youtube’da yayınlanan şarkısının altına not düşen Aksu ‘’Size güzel bir yıl dilemek için bir sürü cümle geçti içimden ama hiçbiri içime sinmedi.’’ yorumunda bulundu.

‘’Yeni Yılda Daha İyi Bir İnsan Olabilmemiz Dileğiyle’’

Sezen Aksu, şarkısının altında açıklama yapmayı da unutmadı. Ünlü sanatçı, ‘’Yeni yılda daha iyi bir insan olmayı, dünya üzerindeki canlı cansız her şeyin bütünlüğünü hatırlamayı ve dayanışmanın kudretini idrak etmeyi unutmayalım.’’ ifadelerini kullandı.

Yazar: Haberci
<