Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Sanatçı Linet'ten Üzücü Haber Geldi! Hala Etkisinden Çıkamadı!

Linet, annesini kaybettikten sonra bambaşka biri haline geldi. Konserlerini ve tüm programlarını iptal etti. Şimdi ise kameralara haftalar sonra çıktı ve soruları yanıtladı. Kilo verdiği görülen sanatçı neler söyledi? İşte yaptığı açıklama ve Linet'in duygu düşünceleri...

linet

Ünlü sanatçı Linet, birkaç hafta önce annesini kaybetmişti. Vefat eden annesinden sonra çeşitli konserlerini ve daha pek çok programını iptal ettiğini duyurdu. Üstelik haftalarca kendisinden haber alınamadı. Sosyal medya hesabından vefat haberini verdikten sonra kilo kaybettiği de gözlemlendi. Kameralar karşısına çıktığında ise yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Söz konusu gelişmelere dair detayları paylaşacağız. Linet, şu an için nasıl hissediyor? Annesini kaybetmesinin üzerinden üç hafta kadar geçti. Kamera karşısında daha iyi gözükse de kilo verdiği belli oluyordu.

Linet Annesi İçin Neler Dedi?

Linet, annesinin en büyük hayranı olduğunu belirterek onu kaybettiğini belirtti. Üstelik konserlerini iptal etmesindeki neden de belli oldu. Planlarını erteledi ve şu sıralar çok daha farklı bir hayat yaşadığını ifade etti.

Hala Etkisinde!

Öte yandan Linet'in hala annesinin ölümünün etkisinde olduğu gözlemlendi. Yaptığı açıklamada ''İster istemez üzüntüden kilo kaybı oluyor. Türkiye'den ve İsrail'den arayan soran herkese sizin aracılığınızla teşekkür etmek istiyorum. Bu acılı günlerimde kimse beni yalnız bırakmadı ama ben yoktum. 18 Nisan'da annemin adına bir iftar vermek istiyorum. Benim için şu anda hayat durmuş durumda. Tüm konserlerimi iptal ettim. En büyük hayranımı kaybettim. En büyük sıcaklığı ve en büyük desteği annemden alıyordum'' sözlerine yer vermesi dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<