Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Sanatçı Ferdi Tayfur'dan Üzücü Haber Geldi! Ferdi Tayfur Hayranları Yasa Boğuldu!

Ferdi Tayfur', uzun zamandır ekranlarda yoktu. Kendisini görenler çok şaşırdı. Yıllar sonra ortaya çıktı ve nerede olduğu görüntülendi. 76 yaşındaki sanatçının son halini görenler ne diyeceğini bilemedi. Ferdi Tayfur'un sağlık durumu nasıl? İşte son dakika gelişmeleri...

ferdi tayfur son hali

Ferdi Tayfur'un bir süredir nerede olduğu merak ediliyordu. 2011 yılında yüz felci geçiren ünlü isim hakkında bazı kararlar verilmişti. Doktorlar, 1 yıl oyunculuk yapmasını ve şarkı söylemesini yasaklamıştı. Ünlü isim o tarihten itibaren medyada fazla gözükmedi. Bir döneme damgasını vuran, gerek oyunculuk gerek sesiyle büyük bir yetenek olan Ferdi Tayfur'un son hali merak ediliyor.

Ferdi Tayfur'a Ne Oldu?

Ferdi Tayfur'un Marmaris'te sessiz sakin bir yerde yaşadığı belirtiliyor. 76 yaşında olan ünlü sanatçı, yıllardır ekranlara çıkmıyor. Üstelik menajeri çektiği fotoğrafı paylaştı ve kendisinin bir hayli değiştiği gözlemlendi. Televizyon dünyasından elini ayağını çektiği için uzun süredir gözükmemekteydi.

Yeni Projelerle Gelecek mi?

Öte yandan menajerinin fotoğrafını çekip yayınlaması sonrasında Ferdi Tayfur yeni bir projede yer alacak mı merak ediliyordu. Fakat ünlü sanatçının sağlık durumu buna el verir mi bilinmez. Dolayısıyla 76 yaşındaki ismin Marmaris'te yaşantısına devam edeceği tahmin ediliyor. Ancak kendisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşanması durumunda haber verilecektir.

Yazar: Haberci
<