Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Sanatçı Billur Kalkavan'dan Üzücü Haber Geldi!

Ünlü sanatçının kansere yakalandığı duyurulmuştu. Peki ya şimdi sağlık durumu nasıl? Bir döneme damgasını vuran ünlü isimle ilgili çeşitli detaylar paylaşıldı. Sanatçı öyle bir açıklamada bulundu ki hayranları heyecanlandı. Akciğer kanseri olduğu açıklanmıştı.

billur kalkavan

Virüse yakalandıktan sonra akciğer kanseri olduğu ortaya çıkan ünlü sanatçı Billur Kalkavan, herkesi şok etmişti. Hayranları oldukça endişelendi ve kendisiyle ilgili güncel gelişmeleri merak etti. Sağlık durumu araştırılan ünlü isim, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile bilgi verdi. Öyle ki artık kendisi hakkında yeni bilgiler elde ettik. Peki ya kendisi neler söyledi? Kanser hastası olduktan sonraki dönemde sosyal medyadan bir süredir uzaktaydı. Ancak şimdi ise yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Selfie Fotoğraf Paylaştı!

Billur Kalkavan, hastanede çektirdiği selfie fotoğraf ile gündeme geldi. Başarılı sanatçının yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir açıklamada bulunduğu görüldü. Kendisine kilo alması gerektiğini söyleyen doktoru ve oğlundan söz etti.

Sağlık Durumu Nasıl?

Billur Kalkavan'ın yaptığı açıklama dikkat çekti. Ünlü isim "Doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor, Buğra başımın etini yiyor. Normalde de iştahlı biri değilim ki nasıl başaracağım bilmiyorum. Bundan sonra bir tur daha kemoterapi var, arada da tetkikler. Bana yazan, arayan, mesaj atan herkese minnettarım sizlerin güzel dilekleriyle her gün milyarlarca hücrem iyileşiyor" ifadesine yer verdi

Yazar: Haberci
<