Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye Gelen Sorular Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Sosyal medyaya yanıtlarıyla damgasını vuran Psikolog Esra Ezmeci'ye öyle sorular geliyor ki. Fox TV'deki Fulya ile Umudun Olsun programından ayrıldıktan sonra sosyal medyaya ağırlık vermeye başladı. Kendisine sorulan soruları da yanıtladı. İşte kullanıcıların sorduğu sorular ve Psikolog'un verdiği yanıtlar...

Psikolog Esra Ezmeci

Fulya ile Umudun Olsun programında adından söz ettiren ve daha sonra programdan ayrılan Esra Ezmeci, önemli sorulara yanıt veriyor. Sosyal medya hesabından çeşitli sorular hakkında yorumlarda bulunan Psikolog Esra Ezmeci, öyle açıklamalarda bulundu ki herkes şaşırdı. Dolayısıyla sosyal medya bu sorular karşısında ne diyeceğini bilemedi.

Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Kullanıcılar öyle sorular sordu ki Psikolog Esra Ezmeci bile çok şaşırdı. Bir kullanıcının sorduğu "Kocamın arabasında tanga, don, sütyen buldum, anneannemi götürdüm üstünü unutmuş" sorusu hem güldürdü hem düşündürdü. Psikolog ise çok yerinde bir cevap verdi. Ünlü Psikolog "Bir anneannenin böyle şeyler giymesi, hadi giydi diyelim araba çıkarması pek doğru gelmiyor. Siz yine de eşinizin davranışlarını takipte kalın." cevabını verdi ve herkesi şaşırttı.

Sorular Çok Şaşırttı!

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen bir soru ise çok şaşırtıcıydı. Gelen soruda "Kızlık zarımı dört kez diktirdim! Bu kandırmak olur mu?" yazmaktaydı. Psikolog ise bu konuda anket başlattı ve şu yanıtı verdi: "Dürüstlük evlilikte çok önemli şartlardandır. Sizi böyle kabul etmeyecek biriyle evlenmeyin."  Tüm bu soruların ilginçliği nedeniyle birçok kişi Psikolog'u yakından takip etmeye başladı.

Yazar: Haberci
<