Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncular Tek Tek Disney Plus'a Dahil Oluyor! Anlaşılan Bir Çok Dizi Erken Final Yapacak!

Disney Plus uzun süreden beri Türkiye pazarına girmek için çalışmalarını sağlıyor. İlk girişini yaptığında büyük etki yapması beklenen dijital yayımcı yerel projelerle hareket etmek için ünlü oyuncularla anlaşma sağlıyor.

disney plus

Yargı dizisinden tanıdığımız Pınar Denizle anlaşma sağlayarak yeni bir projede yer alacak. Bu anlaşmayla birlikte seyircilerin de bu tür anlaşma olmasından dolayı biraz kafası karışmış bir şekilde söylentiler devam ediyor.

Yargı dizisi yayınlandığı her bölümünde büyük etki sağlıyor. Reyting seviyelerinde üst sıralarda yer alıyordu. Ancak dizi bir türlü birinciliği elde edemiyordu. Sosyal medya üzerinde yayılmasıyla birlikte dizi 15.bölümle birlikte birinci seviyeyi alarak liderliğini iddia ediyor. Dizi de yer alan Pınar Deniz de oynadığı rolüyle adeta dikkatleri kendine çekmeyi başardı. Disney Plus bu konuda oyuncuyla anlaşma sağlayarak yeni bir yapımda kendisini göreceğiz.

Pınar Deniz Disney Plus Anlaşması

Pınar Deniz Disney Plus anlaşma sağladığından dolayı hayranları Yargı dizisine ara verilebilir mi? Gibi düşüncelere kapıldı. Ancak dijital dizi yapımlarda daha kısa süre çalışma olduğundan dolayı ve bu döneme ayarlama sağlanarak hareket edilecektir.

Yoğun bir çalışma performansı sağlayacak Pınar Deniz şimdiden yeni projesi de bekleniyor. İlerleyen zamanlar da Disney Plus dizi yapımları da belli olacak.  Şimdiden ünlü oyuncunun yapımı beklenirken Disney Plus en yakın rakibi olan Netflix’e karşı da nasıl mücadele edecek göreceğiz. İlerleyen zamanlarda dizi projesiyle ilgili haberler gelecektir.

Yazar: Haberci
<