Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncular Servetimi Yarıştırdı! Türkiye'nin En Zengin Oyuncuları Listelendi! Bakın Hangi Oyuncu En Zengin Seçildi!

Türkiye'nin en zengin oyuncuları listesinde öyle isimler var ki herkes şaşıracak. Listede ilk sırayı kapan oyuncunun kim olduğu merak edildi. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlası paylaşılacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bu gelişmede şaşırtıcı isimler de bulunuyor.

ünlüler

Türkiye'de zengin oyuncular listesinde yer alan isimler ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği listeye baktığımızda ise şaşırtıcı oyuncuların yer aldığı görüldü. Demet Özdemir, Barış Arduç, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Kıvanç Tatlıtuğ, Meryem Uzerli ve Can Yaman gibi oyuncular listede kendisine yer buldu. Öte yandan yaptıkları işler ile de gündeme geldiler.

Zirvede Kim Var?

Zirvede 15 milyon dolarlık serveti ile Kıvanç Tatlıtuğ'un olduğu görülüyor. Araştırma doğru ise ünlü oyuncunun birinci olduğunu söyleyebiliriz. Kendisi daha önceden yer aldığı projelerle büyük ses getirdi. Öte yandan şu sıralar dijital platforma da ağırlık verdiği görülüyor. Filmleri ile de farkını ortaya koymuştu.

Meryem Uzerli İkinci Sırada!

Meryem Uzerli, bir süredir dizi ve film projeleri ile gündeme gelmemekte. Ancak güzel oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da sergilediği performans ile adından söz ettirmişti. Sonrasında ise çeşitli reklam teklifleri aldı ve dünya çapında milyonlar tarafından sevilen bir isim haline geldi. Çünkü Muhteşem Yüzyıl dizisi çeşitli ülkelerdeki izleyiciler tarafından aktif olarak izleniyor.

Yazar: Haberci
<