Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncu Yıllardır Dizi Setlerinde Gözükmüyor! Oyunculuğu Bırakma Kararı mı Aldı?

Ünlü oyuncu için ekranlara veda edeceği ve oyunculuğu bırakacağı ifadesinde bulunuldu. Geniş Aile dizisinde çok sevilen ve canlandırdığı karakter ile gündemde kalan ünlü isim, bir süredir dizi yerine film setlerini tercih ediyor. İşte oyuncunun aldığı karar ve çok daha fazlası haberimizde...

Ufuk Özkan

Daha önce yer aldığı dizilerle adından söz ettiren ünlü isim, bir süredir dizi setlerine katılmamakta. Öyle ki kendisi genel olarak sinema filmlerini tercih ediyor. Fakat gelinen noktada artık oyunculuğu bırakıp bırakmayacağı da merak konusu haline geldi. Ünlü oyuncuya dair detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. İşte gelişmelerle beraber merak edilenleri sizlere iletiyoruz.

Oyunculuğu Bırakıyor mu?

Ufuk Özkan'ın oyunculuğu bırakıp bırakmayacağı merak edildi. Ancak gelinen noktada böyle bir detayın paylaşılmadığı vurgulanıyor. Pek çok kişi detayları yakından takip ederken yeni filmiyle ilgili daha fazla detaya yer verildi.

Film Çekimleri Devam Ediyor

Cenazemize Hoş Geldiniz filmi için kamera karşısına geçen Ufuk Özkan, yaptığı açıklamada filmle ilgili de konuştu. Ünlü isim, “Bir tane daha okuma provası oldu, Algı Eke ile birlikte oynayacağımız bir komedi filmi. Onun da çekimleri İstanbul’da başlayacak. Yoğun, yazın filmlerle geçiyor” açıklamasında bulundu.

Yazar: Haberci
<