Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncu Onur Tuna'dan Acı Haber Geldi! Sevenlerini Üzecek Haber Yeni Geldi

Onur Tuna, hem iş hem de aşk hayatıyla magazin gündemini sıklıkla karıştıran isimlerin başında geliyor. Özellikle Mahkum dizisindeki başarılı performansıyla kendisine hayran bıraktıran Tuna, yaşantısıyla ilgili iki önemli gelişme yaşadı. Başarılı oyuncu önceki gün, koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatmıştı. Sevenleri yakışıklı oyuncudan gelecek haberi bekliyordu.

kapak_123455.

Başarılı oyuncu önceki hafta sağlık sorunları yaşamış ve koronavirüs şüphesiyle apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan testler sonucunda Onur Tuna’nın koronavirüs sonucunun negatif olduğu öğrenilmişti. Tuna yazılı açıklamasında, ‘’Arkadaşlar koronavirüse yakalanmadım. Sabah çok yüksek ateşle uyandım fakat yapılan testlerimin hepsi negatif çıktı.’’ ifadelerini kullandı.

Onur Tuna’nın En Son Testi Pozitif Çıktı!

Başarılı oyuncu Onur Tuna, geçtiğimiz hafta soğuk algınlığı nedeniyle hastanede tedavi görmeye başlamıştı. Bu sırada oyuncunun koronavirüs teşhisi için birçok kez test yapılmıştı. Yakışıklı oyuncunun son test sonucu pozitif çıktı. Soğuk algınlığı nedeniyle bir süredir iyileşemeyen Onur Tuna, hemen karantinaya alındı.

Sessiz Yaşanan İlişki Sessizce Bitti!

Tüm bunların yanı sıra Onur Tuna, aşk hayatıyla da magazin gündemini sık sık karıştıran bir isim. Kısa süre önce Hande Doğandemir ile birlikte olduklarını açıklayan Tuna, geçtiğimiz gün birlikteliklerini noktaladıklarını bildirdi. İkilinin aşkı sessizce başlamıştı, yine sessiz sedasız bitti. Başarılı oyuncuların konu hakkında nasıl bir açıklama yapacakları ise hala merakla bekleniyor.

Yazar: Admin
<