Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay Oyunculuktan Sıkıldı! Ünlü İsmi Ekranlarda Göremeyeceğiz!

Nurgül Yeşilçay ile ilgili gelişmeler gözler önüne serildi. Nurgül Yeşilçay dizi ve film oyunculuğunu bırakacak mı? Oyunculuktan sıkıldığı her halinden belli oluyor. Öyle bir itirafta bulundu ki duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. Ünlü ismi artık televizyonda göremeyebiliriz.

Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay artık oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncu öyle açıklamalarda bulundu ki pek çok kişi şaşırdı. Kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialar büyük ses getirdi. Oyuncu, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Öyle ki artık kendisiyle ilgili çeşitli detaylara da değinildi. Son zamanlarda tiyatro oyunlarına merak salan oyuncu, kendisini bu alanda da fazlasıyla kanıtlamış bir isim.

Nurgül Yeşilçay Oyunculuğu Bırakacak mı?

Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğu bırakacağına yönelik iddialar gündemde bomba etkisi yarattı. Kendisi, artık sadece oyuncu olmak istemiyor. Aynı zamanda kamera önü ve arkasında da görev yapmak istediğini belirtti. Bu yönde bir projesinin olduğunu dahi itiraf etti.

Yeni Projeyle Gelecek

Nurgül Yeşilçay, yine televizyon için çalışacak fakat bu sefer farklı pozisyonda iş yapacak. Dolayısıyla kendisinin bu adımı olumlu karşılandı. İzleyiciler, ünlü oyuncunun televizyonun yorucu dünyasından sıkılmış olabileceğini düşünüyor. Kendisine hak vermelerinden ötürü de onu desteklemekteler.

Yazar: Haberci
<