Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay Geçirdiği Kazanın Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Büyük bir kaza atlattığını dile getiren Nurgül Yeşilçay, yaşadıklarının sosyal medyadan anlattı. Ayrıca emniyet kemeri konusunda sevenlerini uyaran Nurgül Yeşilçay, anlattıkları karşısında herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medyadan açıklama yapan yetenekli oyuncu hayranlarını şoke etti. İşte haberin tüm detayları...

Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay’ın geçtiğimiz aylarda rol adlığı Son Nefesime Kadar isimli dizinin setinde kaza geçirdiği gündeme geldi. Bunun ardından ünlü oyuncunun bu kazayı ufak bir şekilde atlattığı da iddia edildi. Dizide bir polisi canlandıran yetenekli oyuncu Nurgül Yeşilçay yine gündem oldu.

Nurgül Yeşilçay Herkesi Şaşkına Çevirdi

Sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışan Nurgül Yeşilçay’ın kaza geçirdiği söyleniyor. Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun bu esnada fren yerine gaza bastı da iddia edildi. Yani Nurgül Yeşilçay, kendi kullandığı araç ile kaza yaptı. Bunun ardından yaptığı kaza ile hayranlarını korkutan Nurgül Yeşilçay sosyal medya üzerinden konu ile alakalı açıklama yaptı.

Nurgül Yeşilçay, Korku Dolu Anları Anlattı

Kullandığı sosyal medya üzerinden açıklama yapan Nurgül Yeşilçay bir süre setlerde olmadığını söyledi. Kendi kullandığı araç ile kaza yaptığını belirtti. Bundan dolayı hastanede olduğunu açıkladı. Biraz hasar kaldığını belirten Nurgül Yeşilçay genel olarak iyi olduğunu söyledi. Ardından hayranlarını emniyet kemeri konusunda uyardı. Yetenekli oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın yaptığı bu açıklamanın ardından sosyal medyada hayranları ünlü oyuncuya bir sürü mesaj attı.

Yazar: Haberci
<