Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncu Hazal Kaya'dan Hayranlarını Üzen Haber Geldi!

Onur Tuna ve Hazal Kaya yeni filmi merakla bekleniyordu. Benden Ne olur 14 Ocak’ta vizyona giriş yapacak. Ancak filmin galası daha olmadan oyuncudan kötü haber gelmeye başladı. Filmde yer alan oyuncuların koronavirüs testleri pozitif çıkmaya başladı. Yaşanan koronavirüs vakalarında kötü haberler gelmeye başladı.

hazal kaya

Instagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Selin Şekerci koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. PCR testinde normal çıkıp hızlı korona testi olmasıyla birlikte pozitif olduğunu söyledi. Sağlık durumunun iyi olduğu paylaşıldı. Hazal Kaya temaslı olduğundan dolayı defalarca test yaptığını belirtti.

Hazal Kaya da Instagram üzerinden sürekli olarak paylaşım yapıyor. Yaptığı paylaşımda koronavirüs testinin pozitif olduğunu açıkladı. Küçük oğlu hariç herkese bulaşan koronavirüs sevenlerini de endişelendirdi.

Hazal Kaya daha önce Netflix için yaptığı proje de Gece Yarısı dizi de koronavirüse yakalanmıştı. Bu durumun sıklıkla meydana gelmesiyle birlikte hayranları adeta şok etkisi olmuştu. Hazal Kaya’ya sosyal medya hesabına sürekli olarak destek mesajları da atılıyor. Özellikle küçük oğlu oldukça ilgi görüyor.

11 Ocak 2021 günü filmin özel gösterimi olacak. Ancak oyuncuların koronavirüs olduğundan ne olacağı şimdiden belli olmuyor. Ayrıca 21 Ocak Azerbaycan gideceğini de biliniyor.  Yaşanan koronavirüs vakalarından sonra oyuncuları belirli süre ekranlarda göremeyebiliriz. Koronavirüs vakaları dizi sektörü büyük oranda etkilemişti. Aynı durumu sinema sektörü içerisinde görebilecek durumda yer alıyoruz.

 

Yazar: Haberci
<