Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncu Engin Akyürek'in Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Ünlü Oyuncu Kara Sevdaya Tutuldu..

Engin Akyürek'in sosyal medya açıklamaları çok konuşuluyor. Başarılı oyuncu, verdiği röportaj ile adından söz ettiriyor. Aşk için söyledikleri ise gündem oldu. Aşka dair neler hissettiğini ilk defa itiraf etti. Hayatında biri var mı? Engin Akyürek, neler söyledi merak konusu haline geldi.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek Arasında Çıkan Dedikodu Gündemi Salladı! Özdemir Açıklama Yaptı!

Engin Akyürek, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Başarılı oyuncu öyle şeyler söyledi ki duyanlar şaşırdı. Çünkü kimse böyle bir şey beklemiyordu. Gündeme bomba gibi düşen ünlü isim ile ilgili bilinmeyenler gözler önüne serildi. Neden sosyal medya hesabı açmadığı ve aşka olan bakış açısı gibi çeşitli sorulara yanıt verdi.

Yıllar Sonra Sosyal Medyaya Girdi!

Ünlü oyuncu, 5 yıldır sosyal medya hesabı açıp açmayacağına karar veremediğini belirtti. Bunun nedeni sorulduğunda ise fotoğraf çekmeyi çok sevmediği ve dolayısıyla bunu paylaşmak istemediği için de hesap açmadığını belirtti. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte kendisine aşk hayatı da soruldu. Oldukça farklı bir anlayışa sahip olan ünlü oyuncu, dikkatleri üzerine çekti.

Aşk İçin Şok Sözler!

Engin Akyürek, aşk için önemli açıklamalarda bulundu. Aşk adına konuşan oyuncu,  “Çözen var mı? Çözen varsa tanıştır. Aşk bir arayış bence. Onu bulmak, hissetmeye çalışmak, kim olacağını merak etmek, bu inanılmaz ve bizi hayata bağlayan çok güçlü bir duygu. Aşkı yok saydığınızda hayata dair çok güçlü bir şey de sönmeye başlar diye düşünüyorum. Âşıkken bende her şeyin görüntüsü canlanıyor. Renkler, sesler, kokular… Sanki âşıkken ruh ve beden birleşiyor gibi. Aşk bittiğinde de o hissiyat zamanla kayboluyor. Şu anda hayatımda aşk yok.”  sözlerine yer verdi.

Yazar: Admin
<