Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncu Emel Sayın'dan Üzücü Haber Geldi! Gözyaşları İçinde Anlattı!

Emel Sayın, sinemada neden olmadığını yıllar sonra açıkladı. Pek çok kişi bu açıklama ile adeta şok oldu. Kimse kendisinden böyle bir ifade beklemiyordu. İşte güncel gelişmelere göre 1980 yılından beri neden sinemada olmadığı ve Cüneyt Arkın ile olan yatak sahnesindeki detaylar...

emel sayın

Emel Sayın, yaptığı açıklama ile 1980'den bu yana sinemada neden yer almadığını açıkladı. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Son zamanlarda adından söz ettiren başarılı sanatçı, zaman zaman çeşitli açıklamalarıyla gündeme geliyor. Dolayısıyla şu sıralar kendisi  hakkında merak edilenlere değindi.

Rüzgar Filminden Sonra Bıraktı!

Ünlü isim, Rüzgar filminden sonra bir daha sinemada rol almadı. Kendisinin bu hamlesiyle birlikte hayranları onun neden bıraktığını anlayamamıştı. Ancak kendisi yıllar sonra açıkladı ve herkesi şaşırttı.

Yatak Sahnesinde Yanlış Anlaşılmış

Cüneyt Arkın ile başrol oynadığı sahnede yatak sahnesinin kendisini farklı yansıttığını ve bu nedenle sinemaya küstüğünü aktardı. Sayın, ifadesinde "Bir yatak sahnemiz vardı. Cüneyt bana dedi ki ‘İçinde geceliğin olsun ama çarşafla örtelim. Omuzların görünsün, sanki çıplakmış duygusunu versin’. Benim böyle sahnelerde çok hassas olduğumu herkes biliyor. Ama öyle tatlı rica etti ki kıramadım. Sete gazeteci gelmesin, o sahneler servis edilmesin diye ricada bulundum. Bir hafta sonra bir baktım ‘Emel Sayın çıplak, Cüneyt Arkın ile yatakta’ diye haber çıktı." sözlerine yer verdi.

 

Yazar: Haberci
<