Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncu Bülent Şakrak Herkesi Yasa Boğdu!

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak’ın Alzheimer hastası olan annesi Meral Şakrak, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bülent Şakrak tarafından düzenlenen cenaze töreninde sevenleri kendisini yalnız bırakmadı. Başsağlığı dilemek için oyuncunun yanına gelen isimler arasında Erkan Kolçak, Hazal Kaya, Cem Yılmaz ve Ali Atay yer aldı.

Bülent Şakrak

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Bülent Şakrak, yeni bir projeye başlamak için hazırlanıyordu. Yakışıklı oyuncu için gelen son detay, annesinin vefatını atlattıktan sonra gelen teklifleri değerlendirebileceği yönünde.

Bülent Şakrak Sosyal Medya Paylaşımıyla Çok Üzdü!

Geçtiğimiz akşam annesini kaybeden Bülent Şakrak, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderi ile herkesi hüzne boğdu. İnstagram hesabı üzerinden annesini öptüğü bir fotoğrafı yayınlayan Şakrak, ‘’Seni seviyorum anne.’’ diyerek hayranlarını duygulandırdı. Yakışıklı oyuncunun paylaştığı gönderiye kısa süre içerisinde binlerce başsağlığı yorumu yapıldı.

Ceyda Düvenci Yaptığı Paylaşımla Çok Duygulandırdı!

Bülent Şakrak’ın eşi Ceyda Düvenci’de kayınvalidesiyle ilgili duygusal paylaşımlarda bulundu. Düvenci paylaştığı fotoğrafın altına, ‘’Canım Meral annecim, bugün bizlere veda ettin, ama hep bizim yuvamızın babaannesi olarak kalacaksın. Güler yüzün, tatlı sözlerin ve tatlı huyuz hallerin hep aklımızda kalacak. Sen hep bizimlesin. Sevgilimin hayatıma kattığı en kıymetli şey sensin. Seni çok seviyoruz.’’ notunu düştü. Ceyda Düvenci’ye sosyal medya hesabı üzerinden başsağlığı dileyen ünlüler arasında Cansu Tosun, Demet Evgar, Ayşe Tolga ve Çağla Şikel yer aldı.

 

Yazar: Haberci
<