Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Oyuncu Ahmet Kural Hayranlarını Üzdü! Ahmet Kural Acı Haberi Duyurdu!

Ahmet Kural, öyle bir haberle gündeme geldi ki hayranları çok şaşırdı. Ünlü oyuncunun sağlık durumunu merak etmeye başladılar. Çağla Gizem Çelik ile evlenmesi beklenen ünlü isim, sosyal medya hesabından ne paylaştı? İşte son dakika gelişmesiyle birlikte oyuncu hakkında merak edilenler...

ahmet kural

Ahmet Kural, son zamanlarda Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ile gündeme gelmekteydi. Başarılı oyuncu hakkında yapılan son açıklama dikkat çekti. Sosyal medyadan öyle bir haber duyurdu ki hayranları heyecanlandı. Çağla Gizem Çelik ile yaz aylarında nikah masasına oturmayı planlıyordu. Aynı zamanda avukatı olan Çelik, gündeme gelen gelişmelerle birlikte adından söz ettirdi.

Kural Virüse Yakalandı

Ahmet Kural'ın virüse yakalandığı haberleri ortaya çıktı. Oyuncunun sağlık durumu merak ediliyordu. Dolayısıyla kendisi de yaptığı açıklamada iyi olduğunu belirtti. Fakat kendisi iyi olsa da bir süredir birlikte yaşadığı sevgilisinin sağlık durumu nasıldı?

Avukat Sevgilisi de Yakalandı mı?

Ahmet Kural'ın virüse yakalandığı haberinden sonra Çağla Gizem Çelik'in de yakalanıp yakalanmadığı merak edildi. Ancak kendisinden henüz bir açıklama gelmiş değil. Bu nedenle onun sağlık durumuna ilişkin endişelenecek bir şey olmadığı düşünülüyor. Çiftin iyi anlaştığı ve yakında evlilik masasına oturacak olmasından ötürü bu gelişmeler dikkatleri bir anda üzerine çekti.

Yazar: Haberci
<