Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Model Ebru Şallı'dan Hayranlarını Yasa Boğan Haber Geldi!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş arasındaki ilişki sona eriyor. Çift boşanma kararı aldı. Üstelik neden boşanacaklarını duyduğunuzda şaşıracaksınız. Pek çok kişinin ilgili ile takip ettiği çift, çeşitli sorunlar yaşamaktaydı. Alınan kararla birlikte Ebru Şallı'dan şaşırtan açıklama geldi.

Ünlü Model Ebru Şallı

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un boşanma kararı alması dikkat çekti. İkili arasında yaşanan bu gelişmeyle birlikte neden ayrılacakları merak konusu haline geldi. İletişimsizlik veya herhangi bir ihanet olup olmadığı merak ediliyordu. Ancak gerçekler kısa süre içerisinde ortaya çıktı. Ebru Şallı, Uğur Akkuş'tan neden ayrılmak istiyor?

Akkuş Soy Adını Kaldırdı!

Ebru Şallı, boşanma haberleri kesinleşince profilinden Akkuş soy adını kaldırdı. Bu hamlesiyle de pek çok kişinin dikkatini çekti. Hızlı şekilde boşanma işlemlerinin başlayacağı belirtiliyor. Bundan sonraki süreç içerisinde 3 yıllık evli olan çiftin aralarındaki ilişkinin tamamen bittiği tahmin edilmekte. Bakalım gerçekten de Ebru Şallı ve Uğur Akkuş ile ilgili her şey sona erdi mi?

Maddi Sorunlar Ayrılık Getirdi

Uğur Akkuş'un maddi sorunlar yaşadığı ve Ebru Şallı'nın icra memurlarıyla uğraşmaktan sıkıldığı belirtiliyor. Hal böyle olunca ikili arasında yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Maddi sıkıntıların evliliğin sonunu getirdiği belirtiliyor. Uğur Akkuş'a ait borçlar nedeniyle çift ilişkisine son verecek. Ebru Şallı'nın ayrılık konusunda istekli olduğu vurgulandı.

 

Yazar: Haberci
<