Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ünlü Modacı Hakan Akkaya ve Eski Çalışanı İyice Büyüdü! Hakan Akkaya Sessiz Kalmadı!

Ünlü modacı Hakan Akkaya ve eski çalışanı arasında geçen zam kavgası mahkemeye taşındı. Hakaret ve tehditler havada uçuştu. Kimse böyle bir gelişme yaşanmasını beklemiyordu. İşte ikili hakkında ortaya çıkan gerçekler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Hakan Akkaya'nın paylaştığı olayda neler yaşandı?

hakan akkaya

Modacı Hakan Akkaya, daha önce yanında çalışan biri ile yaşadığı tartışmayla gündeme geldi. Tartışmanın boyutu giderek arttı ve hakarete vardı. Hakan Akkaya, kendisine hakaret ve tehdit eden kişiden davacı oldu. Üstelik söyledikleri sözler de iddianamede yerini aldı. Peki ünlü modacı neler yaşadı?

Zammı Beğenmedi!

Hakan Akkaya'dan zam isteyen Kiraz G., zammı beğenmeyince tepki gösterdi. Aralarındaki konuşma bir anda hakaretlere dönüştü. Hakan Akkaya tüm soğukkanlılığını korudu. Ancak iddialara göre eski çalışanı ona küfürler etmeye devam etti.

4 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor!

Öte yandan 4 yıllık hapsi istenen Kiraz G. ile ilgili yargı süreci başlayacak. İddialara göre kendisi Hakan Akkaya için "Şerefsiz adam, belanı benden bulacaksın. İstersen zam yapma, seni SGK'ya şikayet ederim, maaşlarımı almadığımı söylerim. Basına çıkıp seni rezil ederim" dediği belirtildi. Bu gelişmeden sonra ikili arasındaki ipler tamamen koptu. Şimdi ise davanın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. Hakkını hukuk yolu ile arayan ünlü modacı, gelişmeleri sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşabilir.

Yazar: Haberci
<