Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tuvana Türkay Sevgilisi İle Görüntülendi! Yer Yerinde Oynadı!

Tuvana Türkay ve İzzet Antebi'nin görüntülenmesi büyük ses getirdi. Çağla Şıkel ile olan mesajları sorulunca kendisinin açıklama yapmaması gözden kaçmadı. Peki ya güncel olarak aralarında nasıl bir durum hakim? Magazin gündemi hem çifti hem de Çağla Şıkel'i konuşuyor.

Tuvana Türkay

Bir dönem Çağla Şıkel ile mesajlaşmaları gündeme gelen İzzet Antebi, Tuvana Türkay ile görüntülendi. Çiftin konu ile ilgili neler söyleyeceği merak ediliyordu. Bir süre gündemde yerini alan bu detayla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Öte yandan ünlü isme dair neler biliyoruz belli olacak.

İzzet Antebi Açıklama Yaptı mı?

İzzet Antebi, konuyla ilgili sessiz kalmaya devam etti. Kendisine sorulan soruları yanıtsız bıraktı ve açıklama yapmayacağını belirtti. Bu gelişmeden sonra neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor. İkili arasında ne gibi olayların yaşandığı ise cevapsız kaldı. Öte yandan gündeme damgasını vuran bu konu bir türlü dinmiş değil. Tuvana Türkay'ın da bir şey söylememesi gözden kaçmadı. İzzet Antebi, kendini Tuvana Türkay'a siper etti.

Çağla Şıkel Mesajları Gündem Olmuştu

Öte yandan Çağla Şıkel'in attığı mesajlar gündem olmuştu. İzzet Antebi ile olan görüşmesiden sonra magazin gündemi bu gelişmeleri konuşmaya başlamıştı. Peki ya yakın zamanda nasıl bir adım atılacak? Yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<